Ajankohtaista

Seppälänkankaalle rakenteilla uutta liiketilaa

22.06.2020

Jyväskylän Seppälänkankaalla, osoitteessa Laukaantie 6 on käynnistymässä uudishanke. Nyt on hyvä hetki varata yrityksellesi sopivat tilat Jyväskylän keskeisimmältä liikealueelta.


Lue lisää

Infonian kuulumisia 06/2020

22.06.2020

Infonia Oy:n kuulumisia ja ajankohtaisia asioita kiinteistömarkkinoilta: Syksyllä 2019 Antti Malisen osuuden ostanut Jukka Akselin toimii yhtiön operatiivisena johtajan ja hallituksen puheenjohtajana. Jukka vastaa kiinteistöjen kehityksestä ja myyntitoimeksiannoista. Antti siirtyi kesäkuun alusta eläkkeelle, mutta on sovittaessa jatkossakin käytettävissä asiantuntijatehtäviin.


Lue lisää

UUSI OSAKAS INFONIAAN

29.08.2019

Vuodesta 2006 alkaen Infonia Oy:ssä osakkaana ja toimitusjohtajana toiminut Antti Malinen on luopunut osakkeistaan ja jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Malinen vastaa jatkossa yhtiön vuokra- ja myyntivälitystoiminnan johtamisesta ja osallistuu myös kiinteistökehityshankkeisiin.


Lue lisää

MITÄ 2019 TUO TULLESSAAN? – ENSIMMÄINEN BLOGITEKSTI

07.01.2019

Tervetuloa Infonian uuteen blogiin! Tulemme julkaisemaan tässä osiossa ajankohtaisia uutisia sekä näkökulmia kiinteistömarkkinoiden kiintoisasta maailmasta. Tarkoituksenamme on jakaa blogin välityksellä tietoa jatkuvasti muuttuvan alan uusista suuntauksista, sekä auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja kiinteistöihin ja toimitiloihin liittyvissä kysymyksissä.


Lue lisää