Infonian kuulumisia 06/2020

22.06.2020

Infonia Oy:n kuulumisia ja ajankohtaisia asioita kiinteistömarkkinoilta:

 

Syksyllä 2019 Antti Malisen osuuden ostanut Jukka Akselin toimii yhtiön operatiivisena johtajan ja hallituksen puheenjohtajana. Jukka vastaa kiinteistöjen kehityksestä ja myyntitoimeksiannoista. Antti siirtyi kesäkuun alusta eläkkeelle, mutta on sovittaessa jatkossakin käytettävissä asiantuntijatehtäviin.

 

Uusi työntekijä Infoniaan 

Meillä on 1.4.2020 aloittanut kokenut Jyväskylän kiinteistöalalta tuttu Niina Palomera. Niina tulee olemaan vahva lisäys porukkaan vastuualueinaan tilojen vuokraamiseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät. Niina on aiemmin työskennellyt mm. Jykes Kiinteistöjen ja Sagax:in palveluksessa.

 

Uudishankkeita

Käymme jatkuvasti neuvotteluja mielenkiintoisista kiinteistökehityshankkeista kuin erilaisista uudishankkeista markkinoiden kuumimmille alueille. Tällä hetkellä esimerkiksi Seppälään suunnitellaan liike-, toimisto ja myymäläkäyttöön suunniteltua uudishanketta, Kankaalla olemme vahvasti mukana Optimes Business Garden modernin toimistotalon II-vaiheen vuokralaishankinnassa ja uusimpana mielenkiintoisena kohteena Moreeni Hanke Laukaantien alkupäässä tulee valmistuessaan tarjoamaan tiloja monipuolisesti erilaisille auto- varaosa- ja teknisen tukkukaupan toimijoille. Hankkeen koko on yli 12 000kem2 joten mukaan mahtuu!

 

Koronan vaikutuksia toimitilamarkkinaan 

Jyväskylän kiinteistömarkkina ei ole välttynyt koronan aiheuttamilta muutoksilta, tällä hetkellä tilanne on toistaiseksi suhteellisen vakaa, yritykset pyrkivät toimimaan normaalisti haastavasta ajasta huolimatta. Jonkin verran korona on vaikuttanut aktiivisten keskusteluiden siirtoihin myöhemmäksi, positiivista on että osalle toimialoista tämä on tarjonnut tilaisuuden hakea entistä parempia sijainteja talouden ja yhteiskunnan taas avautuessa. Olemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa koskipa tilanne sitten uusia vapautuvia tiloja kuin tilaa hakevien yritysten tilatarpeita. Ole rohkeasti yhteydessä olitpa sitten kiinteistön omistaja tai tilaa hakeva yritys.

Jos sinulla on tulevaisuuteen tähtääviä tilatarpeita Jyväskylän alueella, ole rohkeasti yhteydessä niin kartoitetaan tiimimme voimin sinulle parhaiten soveltuvat tilat niin olemassa olevien kuin uusien kehittyvien kohteiden tarjonnasta.

 

Pysytään terveinä ja nautitaan kesästä!

 

Infonia Oy

Jukka Akselin, Jukka Koivistoinen, Mikko Hirvi, Niina Palomera

Lue myös edellinen tai seuraava artikkeli