UUSI OSAKAS INFONIAAN

29.08.2019

Vuodesta 2006 alkaen Infonia Oy:ssä osakkaana ja toimitusjohtajana toiminut Antti Malinen on luopunut osakkeistaan ja jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Malinen vastaa jatkossa yhtiön vuokra- ja myyntivälitystoiminnan johtamisesta ja osallistuu myös kiinteistökehityshankkeisiin.

 

Uudeksi osakkaaksi sekä yhtiön operatiiviseksi johtajaksi 1.9.2019 alkaen on kutsuttu DI Jukka Akselin, joka omistaa osakkeet yhtiönsä Janercon Oy:n kautta. Jukka Koivistoinen ja Mikko Hirvi jatkavat yhtiössä toimivina osakkaina. Akselin vastaa yhtiön liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta. Akselin jatkaa edelleen myös K2 Turvapalvelut Oy:n osakkaana ja operatiivisena johtajana.

 

“Infonia on viimeisten vuosien aikana kasvanut strategiansa mukaan ja saavuttanut merkittävän roolin Jyväskylän talousalueella ja Keski-Suomessa toimitilojen välittäjänä, kiinteistökehittäjänä ja – manageerajana. Kiitos tästä kuuluu luonnollisesti osaavalle henkilöstölle. Tehtävillä muutoksilla yhtiö hakee nykyistäkin vahvempaa ja laajempaa roolia johtavana kiinteistöjohtamisen asiantuntijayrityksenä sekä kumppanina kiinteistöalan toimijoille. Nyt on hyvä aika luovuttaa tämän kehittämistyön vetäminen uusiin käsiin”, toteaa Antti Malinen.

 

“Infonia on noussut markkinajohtajaksi toimialueellaan ja on hienoa tulla uutena osakkaana mukaan kasvavaan yhtiöön. Infonia ja K2 Turvapalvelut muodostavat yhdessä kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille laajan palvelukokonaisuuden, joka varmistaa turvallisuuden, tehokkaan käyttötalouden, parhaan vuokratuoton ja kiinteistöjen arvon kehityksen ”, linjaa Akselin.

 

 

Lisätietoja:

 

Jukka Akselin, 040 504 1401, jukka.akselin[at]k2turvapalvelut.fi

Antti Malinen, 050 561 7006, antti.malinen[at]infonia.fi

 


Infonia Oy on 2002 perustettu kiinteistöjohdon asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 915 000 € ja liikevoitto 350 000 €. Infonia Oy toimii Catella Property Oy:n kumppanina Keski-Suomessa. Infonia työllistää kuusi asiantuntijaa Jyväskylässä. Merkittävimmät palvelut asiakkaille ovat toimitilojen vuokra- ja myyntivälitys, kiinteistökehitys sekä kiinteistöjen managerointi.

Lue myös edellinen tai seuraava artikkeli