Uusi rakennusliike Jyväskylään

15.02.2021

Jalon Rakentajat Oy, on laajentamassa toimintaa Jyväskylän seutukunnan talousalueelle. Mikkelistä lähtöisin oleva rakennusliike on pääsääntöisesti toiminut Etelä-Suomen ja Itä-Suomen alueella. Rakennusliike löysi uudet tilat kävelynkadun keskeiseltä paikalta Kauppakatu 28. Aluepäällikkö Matti Väisänen kertoo, että nykyajan rakentamisessa on tärkeää ottaa huomioon tilojen toiminnallisuus käyttäjäkunta huomioiden, rakentamisen hiilijalanjälki sekä ekologinen rakentaminen. Tilojen tarpeisiin on tullut muutoksia koronan vuoksi, joten niiden pitää vastata siis tähän vaatimukseen. Jalon Rakentajat Oy hakee rakennusprojekteja sekä julkishallinnosta että asuntorakentamisesta. He tulevat panostamaan toiminnassaan vahvaan paikalliseen osaamiseen ja tavoitteena tulevaisuudessa on olla merkittävä toimija Keski-Suomen talousalueella.

 

Jalon Rakentajat Oy on ollut kolmen vuosikymmenen ajan vahvoilla asuntorakentamisessa, vaativien urakoiden toteuttamisessa sekä kiinteistökehittämisessä ja sijoittamisessa. Jalonin omistaa yli 100- vuotta vanha perheyritys Toivakka-yhtiöt.

 

Infonia kiittää Jalon Rakentajat Oy:tä hyvin sujuneesta vuokrausprosessista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tiloihin!

Lue myös edellinen tai seuraava artikkeli