PALVELUT


Toimitilamarkkinointi

Vuokraus-, myynti- ja ostopalvelut kiinteistönomistajille sekä tiloja etsiville.

Teemme yhteistyötä kattavasti toiminta-alueemme kiinteistöjen omistajien kanssa. Laajan verkostomme kautta voimme tarjota yrityksille heidän tarpeitaan vastaavat tehokkaat ja toimivat toimitilat. Olipa kyseessä toimisto-, liike- tai tuotantotila, niin asiantuntijamme auttavat parhaan ratkaisun löytämisessä. Catella-yhteistyön kautta voimme tarjota palvelujamme myös valtakunnallisesti.

Infonia tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistösijoittajille yksittäisten kiinteistöjen sekä kiinteistösalkkujen myynneissä ja ostoissa. Vastaamme koko myyntiprosessin läpiviennistä. Myyntitoimeksiannoissa hyödynnämme vahvaa asiantuntemustamme kiinteistömarkkinasta sekä laajaa kotimaista ja kansainvälistä kontaktiverkostoamme parhaan mahdollisen ostajan löytämiseksi. Ostoneuvonannossa tavoitteena on strategisesti ja taloudellisesti optimaalisen sijoituksen turvaaminen ostajalle. Toimimme osana Catella-verkostoa, jolla on pitkä kokemus kiinteistötransaktioista Suomessa. Catellalla on johtava asema kiinteistösektorin neuvonantajana Euroopassa.

OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistökehitys

Mahdollisuuksien tunnistamisesta menestyväksi kiinteistöliiketoiminnaksi.

Toteutamme erilaisia kiinteistökehityshankkeita yritysten tarpeiden mukaisesti! Omaa asiantuntemustamme sekä laajaa verkostoamme hyödyntäen toteutamme niin suuria kuin pieniäkin kehityshankkeita.  

Autamme asiakkaitamme erilaisissa kiinteistökehitystarpeissa, kuten tyhjien tonttien ja elinkaarensa loppupäässä olevien liikerakennusten kehittämisessä tai kiinteistöjen liikeidean uudistamisessa. Tarjoamme kattavan valikoiman kiinteistökehityksen palveluita, kuten kiinteistöarvioinnin -talouden ja -juridiikan sekä rakennuttamisen palvelut. Tarvittaessa toteutamme koko hankkeen kaavoituksesta tilojen käyttäjien etsimiseen ja myyntiin saakka. 

OTA YHTEYTTÄ

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija- ja arviointipalvelut kiinteistöjä koskevan päätöksenteon tueksi.  

Tarjoamme ammattimaisia ja luotettavia asiantuntijapalveluja kiinteistöjä koskevan teknisen, taloudellisen ja kaupallisen päätöksenteon tueksi. Yhdessä verkostostamme kanssa löydämme kaikkiin tilanteisiin tarvittavat osaajat PTS-suunnitelmista auktorisoituun AKA-arvioon IVS:n (International Valuation Standards) mukaisesti. 

 

OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistöjohdon palvelut kiinteistöjen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Suunnittelemme, hankimme ja johdamme kiinteistöjen palveluja ammattimaisesti tarpeidesi mukaisesti, kiinteistön arvon säilyttäminen ja käyttäjätyytyväisyys huomioiden. Raportoimme palveluiden laadusta ja taloudellisuudesta, sekä olemme apuna kiinteistön kulujen seurannassa ja laadinnassa. 

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ