YRITYS

Kiinteistövarallisuuden asiantuntija.

Olemme jyväskyläläinen vuonna 2002 perustettu yritys. Ydinosaamistamme on toimitilamarkkinointi, kiinteistökehitys, kiinteistöarviointi sekä manageeraus ja turvallisuusjohtamisen palvelut. Hoidamme palvelut kiinteistöjen kehittämisestä ja rakennuttamisesta tilojen vuokraukseen, ylläpidon palveluihin ja kiinteistöjen myyntiin saakka. Toimintamme on valtakunnallista ja toteutamme palveluitamme myös kansainvälisille asiakkaille. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavan kiinteistömarkkinoiden neuvonantajan Catella Property Oy:n kanssa.

Ammattitaitomme perustuu kykyyn tunnistaa toimintaympäristöön kohdistuvia muutostarpeita ja hallita muutosta tarkoituksenmukaisin keinoin. Avoimella yhteistyöllä asiakkaan kanssa saavutamme tuottoa kiinteistöille ja niiden omistajille sekä toimivat tilat kiinteistöjen käyttäjille. Asiakkaamme saavat yhden toimijan kautta käyttöönsä koko ammattiosaamistaan jatkuvasti kehittävän tiimimme.

Tuotamme menestystä – haluamme asiakkaidemme menestyvän.

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan kehitystarpeet ja niiden hyödyt liiketoiminnalleen. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja toimintajärjestelmiämme. Menestyksemme syntyy ensisijaisesti toimialan
tuntemisesta ja kokemuksesta, erinomaisesta yhteistyöverkostosta sekä aidosta halusta kehittää kiinteistötoimialaa. Pitkäaikaisilla kumppanuuksilla saavutetaan asiakkaillemme taloudellista hyötyä sekä kilpailuetua ja kasvatetaan siten kiinteistöyhtiöiden tulosta pitkällä aikavälillä.

Yrityksemme arvot ohjaavat toimintatapaamme:

•    Asiakaslähtöinen toiminta
•    Laatu ja vastuu
•    Edelläkävijyys ja innovatiivisuus
•    Yhteisöllisyys ja työhyvinvointi

OTA YHTEYTTÄ